X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Huse Scaune Auto RoGroup Blue Jeans, 9 buc
Cod 999IN1992 suficient
Pret 143,43 Lei
Husa exterioara motocicleta RoGroup, marimea L
Cod 999IN1964 limitat
Pret 18,48 Lei
Husa volan piele naturala RoGroup
Cod 999IN1801 suficient
Pret 32,73 Lei
Cheie cruce ranforsata RoGroup, 17/19/21/23 mm
Cod 999IT2323 suficient
Pret 34,51 Lei
Cric hidraulic crocodil RoGroup, 2T
Cod 999IT2330 suficient
Pret 192,78 Lei
Cric hidraulic RoGroup, 3T
Cod 999IT2352 suficient
Pret 86,04 Lei
Husa exterioara motocicleta RoGroup, marimea L
Cod 999IN1964 limitat
Pret 18,48 Lei
Solutie tratament tapiterie din piele Formula 1, 237 ml
Cod 999CH2807 limitat
Pret 25,19 Lei
Categorii Produse

Despre noi

 

          Ro Group INTERNATIONAL a fost infiintata in anul 1994 avand ca obiect de activitate importul si distributia de accesorii auto, anvelope si instalatii GPL.
       Bazandu-se pe o activitate de import de peste 24 ani, cu un colectiv de specialisti in domeniu,  Ro Group INTERNATIONAL ofera o gama variata de produse ale producatorilor consacrati din: Italia, Germania, Cehia, Polonia, Taiwan, SUA, Franta, Spania, Turcia, India, Marea Britanie, Slovacia, Belgia, Ungaria, Austria.
       Societatea are un departament dedicat de import/export si marketing, in permanenta in contact cu piata romaneasca si internationala a accesoriilor auto, prin prezenta la targuri locale si internationale si printr-un sourcing activ si permanent.
       Reteaua de distributie acopera intreg teritoriul tarii si cuprinde peste 1000 de societati partenere, in portofoliul Ro Group regasindu-se nume de rezonanta consacrate la nivel european si mondial: AUCHAN, BAUMAX, BILLA, BRICOSTORE, BRICO EXPERT, CARREFOUR ROMANIA, CARREFOUR BULGARIA, DEDEMAN, KAUFLAND ROMANIA, KAUFLAND BULGARIA,  METRO ROMANIA, MOL, NORAUTO, OMV, PENNY BULGARIA, PETROM, PLUS BULGARIA,  REAL, REWE, ROMPETROL, SELGROS.
       Colaborarea cu Ro Group INTERNATIONAL — importator si distributor pentru Romania al unor marci consacrate mondial  (ABRO, GUNK, FORMULA 1, JEES, SUPER HELP, CHAMPION, FERODO, VALEO,  CAM Italia, LOVATO, ATIKER) — prin politica comerciala practicata, ofera activitatii partenerilor de afaceri maximum de eficienta si minimum de risc:
       • Pret accesibil si negociabil adaptat permanent nivelului de cumparare din Romania.
       • Produsele acopera toata gama de preferinte, cu mare cerere, satisfacand orice pretentie de calitate, acestea fiind in conformitate cu nivelul de calitate impus de legislatia in vigoare: alarme auto, inchideri centralizate, becuri si lampi auto, cosmetice auto, aditivi, dezodorizanti, claxoane, aspiratoare si compresoare auto, accesorii pentru intretinere si depanare, huse auto si mochete, accesorii auto de interior si exterior, accesorii electrice diverse, piese auto, articole pentru curatenie, instalatii GPL.
       • Comercializare si distributie prin costuri minime.
       Prin consultantii de vanzari  specializati in distributia de accesorii auto se asigura  toate serviciile de logistica  specifice acestei activitati:
       - consulting privind gama de produse
       - prelucrare computerizata a comenzilor
       - livrare prompta conform programului stabilit de comun acord
       - servicii de merchandising
       - aranjarea marfii in spatiile destinate
       - rezolvarea prompta a tuturor problemelor aparute in desfasurarea activitatii
       - produsele sunt livrate insotite de certificatele de calitate si conformitate si garantie, conform   legislatiei in vigoare
       - livrarea marfii se face prin mijloace de transport proprii, in functie de volumul de marfa.
        Toate produsele din oferta sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare, cu directivele europene aplicabile si, unde este cazul, cu Regulamentele ECE-ONU privind produsele din sectorul auto. Toate produsele chimice sunt insotite de fise tehnice de securitate.
        Toata activitatea firmei este sustinuta de un sistem informatic (hardware si software) de ultima generatie, sistem intretinut de o firma specializata in acest sens. Dispunem de un complex de depozite cu o suprafata totala de cca. 6000 metri patrati, dotate cu logistica necesara unei astfel de activitati (rafturi metalice Dexion / Germania, echipamente de ridicat, echipamente de transport si manipulare a marfii in depozit, sistem de etichetare, sisteme de ambalare si securizare cu folie termocontractibila si banda PVC). Pentru eficientizarea sustinerea activitatilor de logistica, distributie, manipulare si operare a marfii, societatea RO Group a externalizat aceste servicii unor firme specializate strict in aceste domenii.
       Ro Group INTERNATIONAL este certificata SR EN ISO 9001:2008 (ISO 9001:2008) pentru sistemul de management al calitatii.
       Esenta politicii de marketing a Ro Group INTERNATIONAL consta in mentinerea pozitiei de leader in domeniu. Consideram astfel ca nomenclatorul de produse oferit acopera toate pietele-tinta specifice din Romania, influentand in mod pozitiv politica de produs a partenerului, prin atingerea acelui grad de adaptabilitate necesar acoperirii oricarei nise de piata.

Ro Group International

Ro Group INTERNATIONAL SRL
Str. Depozitelor nr. 41 - 43,
110078 Pitesti, Arges, Romania
GPS: N 44.87618 x E 24.85705

Luni-Vineri: 09.00 - 17.00
Persoane fizice: 0744 352 029
       Persoane juridice:
0742 100 141 | 0753 040 452


Comenzi NON - STOP ! 24 / 7
www.rogroup.ro | comenzi@rogroup.ro

designed by headstart.ro
Sistemul de achizitii publice Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Rogroup.ro pe ShopMania