X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Huse Scaune Auto RoGroup Blue Jeans, 9 buc
Cod 999IN1992 suficient
Pret 112,46 Lei
Huse scaune auto Momo Negru-Gri 11 bucati
-10%
Cod 999IN2142 suficient
Pret 160,97 Lei 178,86 Lei
Husa volan piele naturala RoGroup
Cod 999IN1801 suficient
Pret 31,38 Lei
Covorase auto Dacia Logan din cauciuc RoGroup, 5 buc tip tavita
Cod 999IN1953 suficient
Pret 51,13 Lei
Covorase auto din mocheta RoGroup- Dacia Dokker
-50%
Cod 999IN2007 suficient
Pret 23,95 Lei 47,90 Lei
Covorase auto Dacia Logan din cauciuc RoGroup, 4 buc tip tavita
Cod 999IN1867 suficient
Pret 53,55 Lei
Stergator flat Pilot, 19 inch /48 cm
Cod 999VN1066 suficient
Pret 4,50 Lei
Stergator flat RoGroup, 21 inch /53 cm
-50%
Cod 999EX2238 suficient
Pret 4,06 Lei 8,13 Lei
Stergator flat RoGroup, 21 inch /53 cm
-10%
Cod 999VN1026 suficient
Pret 4,69 Lei 5,22 Lei
Suport telefon auto oglinda retrovizoare - RoGroup
-10%
Cod 999IN2048 suficient
Pret 24,94 Lei 27,72 Lei
Suport auto magnetic pentru telefon RoGroup, cu ventuza
Cod 999IN1955 suficient
Pret 18,71 Lei
Suport telefon mobil din cauciuc RoGroup
-80%
Cod 999IN1911 suficient
Pret 1,79 Lei 8,96 Lei
Lavete microfibra universale RoGroup 3 bucati
Cod 999PS1314 suficient
Pret 10,53 Lei
Laveta cu substanta antiaburire Valma
-50%
Cod 999CH3735 suficient
Pret 3,44 Lei 6,89 Lei
Laveta microfibra RoGroup 2 IN 1, 42 cm x 38 cm
-10%
Cod 999PS1334 suficient
Pret 11,56 Lei 12,85 Lei
Cheie cruce ranforsata RoGroup, 17/19/21/23 mm
Cod 999IT2323 suficient
Pret 31,07 Lei
Cric hidraulic crocodil RoGroup, 2T
Cod 999IT2330 suficient
Pret 117,81 Lei
Cric hidraulic RoGroup, 3T
Cod 999IT2352 suficient
Pret 49,27 Lei
Categorii Produse

Termeni si conditii

DEFINITII SI TERMENI

Ro Group – reprezinta denumirea comerciala a persoanei juridice RO GROUP INTERNATIONAL SRL cu sediul social in Pitesti, Str. Depozitelor nr. 41 – 43, 110078 Pitesti, Jud. Arges, Romania

Vanzator – Ro Group  – RO GROUP INTERNATIONAL SRL cu sediul social in Pitesti, Str. Depozitelor nr. 41 – 43, 110078 Pitesti, Jud. Arges, Romania

Cumparator – persoana fizica ori persoana juridica sau orice alta entitate juridica care isi face un Cont pe www.rogroup.ro si efectueaza o Comanda.

Client – persoana fizica ori persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Ro Group (electronic, telefonic, s.a.) si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – persoana fizica ori persoana juridica sau orice alta entitate juridica inregistrata pe www.rogroup.ro  care si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale – prin finalizarea procesului de creare a contului.

Cont – sectiunea dedicata pe www.rogroup.ro  pentru adresa de e-mail si parola care permite Cumparatorului efectuarea unei comenzi si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului pe www.rogroup.ro (comenzi, wishlist, facturi fiscale, garantii, s.a.).

Produse favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa isi creeze lista cu produsele favorite – wishlist.

Lista cu Produsele Favorite – pagina web din www.rogroup.ro  in care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga produsele preferate si pe care, ulterior, le poate adauga in cosul de cumparaturi („cosul meu”).

Magazin online Accesorii Auto | Ro Group – domeniul www.rogroup.ro

Comanda – documentul electronic ce reprezinta o forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator,  prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului – intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate Cumparatorului de catre Vanzator, ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie /Promotie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar de Produse si/sau Servicii existente in stoc, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut
–  toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;
–  continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
–  orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului catre Cumparator, conform informatiilor de contactare;
–  informatii legate de Produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
–  informatii legate de Produsele si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
–  date referitoare la Vanzator sau alte date privilegiate ale acestuia.

Comentariu – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Produs si/sau Serviciu, redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune propriile impresii, fara ca acestea sa reprezinte neaparat punctul de vedere al Vanzatorului sau producatorului.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail) si/sau SMS, asupra Produselor si Serviciilor si/sau a Promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea de catre Ro Group a unei sume rezultata din vanzarea unui Produs si/sau Serviciu sau rambursarea catre Cumparator a unei sume, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata in lei, platita de catre Vanzator catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare, taxa continuta in pretul total al produsului.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor si/sau Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe www.rogroup.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, SMS si e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail).

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a contacta telefonic Cumparatorul pentru confirmarea Comenzii si de valida produsele sau de a le invalida, functie de mentiunile Cumparatorului sau de disponibilitatile de stoc ale Vanzatorului.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul confirmarii telefonice a comenzii, confirmare realizata de un membru al echipei Ro Group impreuna cu Cumparatorul.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Produsele achizitionate.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator. In anumite situatii – din motive justificate  – Ro Group isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe magazinul online, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Ro Group. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Ro Group, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor anterior mentionate.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza electronic prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din www.rogroup.ro si prin telefoanele puse la dispozitie in respectiva sectiune.

In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Ro Group isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip “captcha”, in vedere protejarii informatiei din cadrul magazinului online.

Ro Group este liber de a publica pe www.rogroup.ro informatii despre Produse si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Ro Group are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Produselor si/sau Serviciilor prezentate pe magazinul online de accesorii auto sunt exprimate in lei si au expres mentionate sintagmele “Pret fara TVA“,  “Preturile includ TVA”

Potrivit reglementarilor legale, pretul afisat pe magazinul online pentru anumite produse, include Taxa de timbru verde. Daca un Client/Cumparator solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Produsului, acesta va contacta prin e-mail sau telefonic Departamentul de Relatii cu Clientii al Ro Group.

In cazul platilor online, Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice, dinamice, prezentari multimedia, s.a.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Dupa 14 (paisprezece) zile de la achizitionarea unui  Produs si/sau Serviciu, Cumparatorului i se poate solicita inscrierea unui Comentariu  legat de Produsul si/sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de e-mail inscrisa de Cumparator in Cont. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe magazinul online.

CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul – asa cum a fost descris la punctul “DEFINITII SI TERMENI” – incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale – imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe magazinul online, sunt proprietatea exclusiva a Ro Group, acesta avand rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau de publicare).

Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea insemnelor specifice ale dreptului de autor Ro Group, utilizarea, expunerea sau includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel intentionat si realizat de Ro Group. Includerea oricarui Continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor specifice ale dreptului de autor Ro Group, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Ro Group.

Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului text, daca elementele de Continut nu sunt insotite de un acord de utilizare specific, expres si valid incheiat intre Ro Group.

Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza elemente din Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale si doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului text.

Daca Ro Group acorda Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, respectivul drept se va extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe magazinul online sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite si daca Ro Group nu este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, s.a.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu reprezinta o obligatie contractuala din partea RO Group si/sau al angajatului Ro Group care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

COMANDA

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe magazinul online Ro Group, prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Produs /Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a respectivului / respectivelor Produse /Servicii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta – necesare procesului de cumparare – sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vanzator, in orice situatie considerata necesara de catre Vanzator.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari comunicate telefonic sau in scris adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
a. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
b. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Ro Group, in cazul platii online;
c. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri/bonusuri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
a. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
b. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Produsele (se va lua data cea mai recenta).

In cazul in care un Produs si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Produsului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

PRODUSE/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:
a. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;
b. furnizarea de Produse si/sau Servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
c. furnizarea de Produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
d. furnizarea de Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
e. furnizarea de Produse care după livrare sunt – potrivit naturii acestora – inseparabil in legatura cu alte elemente;
f. furnizarea de băuturi alcoolice si nealcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii Contractului, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 (treizeci) de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care Vanzatorul nu le poate controla.

CONFIDENTIALITATE

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului/Magazinului online de accesorii auto Ro Group. Daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens, Ro Group nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise.

Prin inscrierea in baza de date a Ro Group prin intermediul site-ului/Magazinului online de accesorii auto Ro Group, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai Ro Group: furnizori de servicii de marketing, furnizori de servicii de transport, furnizori de servicii de plati, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care Ro Group poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Produselor si/sau a Serviciilor, s.a.

PUBLICITATE

Newsletter-ele si SMS-urile Ro Group sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Ro Group, fiind asigurata astfel confidentialitatea si securitatea informatiilor.

Clientul care isi creaza un Cont pe site-ului/Magazinului online de accesorii auto Ro Group, are posibilitatea de a isi exprima acordul cu privire la primirea de Newslettere. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client, poate fi modificata in orice moment contactand Ro Group sau utilizand optiunea Dezabonare.

Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Client/Cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special dedicata din cadrul oricarui Newsletter sau apeland unul din numerele de telefon Ro Group.

Renuntarea la primirea viitoarelor Newslettere nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document “Termeni si conditii”.


• Cu scopul de a profila, monitoriza si a trimite comunicari si oferte personalizate, folosim Retargeting.biz (Adresa: Str. Vasile Lascar, Nr. 178, Sector 2, Bucuresti, Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO34270947, Nr. Inreg. Registrul Comertului: J40/3525/23.03.2015, E-mail: info@retargeting.biz, Numar de telefon: +40-727-383-165), un soft de marketing automatizat, dedicat magazinelor online.
• Aceste activitati nu au niciun efect legal sau alt efect semnificativ similar asupra utilizatorilor. Singura consecinta a folosiri aceasta profilare este pentru ca utilizatorii sa primeasca reduceri si oferte personalizate de marketing. Utilizatorul poate opta sa nu mai fie profilat sau sa mai primeasca comunicari comerciale, fara niciun efect, altul in afara de a primi aceste reduceri sau oferte personalizate de marketing.
• Cu scopul de prelucrare, monitorizare a activitatilor (profilare) si interactiune cu site-ul, Retargeting.biz trebuie sa colecteze in mod automat si sa stocheze urmatoare date cu caracter personal: e-mail, numar de telefon, nume, prenume, sex, data nasterii, oras, judet adresa IP (inclusiv posibila locatie), browser, order ID, cod de reducere, valoare reducere, cost transport, valoare totala comanda, pret individual produse comandate, variatii de produs, produse, device, OS, IP location, timestamps legate de vizitarea paginii, vizitare pagina, vizitare categorie, vizitare brand, click pe poza, mouse over cart, mouse over price, scroll up, scroll down, add to cart, remove from cart, selectare variatie, add to wishlist, comentariu, Like pe Facebook, vizitat pagina de ajutor.
• Categoriile de persoane vizate sunt vizitatori, utilizatori înregistrati sau clienti ai site-ului, dupã caz, în functie de serviciul ales. Datele vizitatorilor vor fi stocate timp de 2 luni, iar cele ale utilizatorilor inregistrati sau clientilor timp de 3 ani.
• Pentru a-si presta serviciile, Retargeting.biz foloseste imputerniciti terti (subcontractori) din EEA si SUA (numai pentru notificarile push), iar transferul de date cu caracter personal este facut in temeiul Scutului de Confidentialitate UE-SUA,: datele sunt retinute/stocate pe durata contractului dintre cele doua parti.
• Cookie-uri: acest site trebuie sa foloseasca cookie-uri first party si va da acces lui Retargeting.biz la aceste informatii. Acest cookie este plasat de acest site si, prin urmare, poate fi folosit doar in legatura cu acest site. In consecinta, o legatura intre monitorizarea interna a utilizatorilor acestul site si monitorizarea pe alte site-uri nu este tehnic posibila prin acest cookie.
• Pentru a te dezabona de la comunicarile trimise de Retargeting.biz trimite un e-mail la adresa online@rogroup.ro

FACTURARE si PLATA

Preturile Produselor si Serviciilor afisate in cadrul magazinului online de accesorii auto – site-ul www.rogroup.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare, optional putand avea afisat si pretul fara TVA si valoarea TVA.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, Cumparatorul avand obligatia fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, potrivit legislatiei in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Produse si/sau Servicii vandute de Ro Group, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

Cumparatorului are obligatia de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont, in general pentru o  comunicare eficienta si in special pentru corecta comunicare a facturii aferente Comenzii lansate de Cumparator.
Ro Group pune la dispozitie aceasta modalitate de comunicare ce va permite Cumparatorului, accesand Contul sau, sa aiba o evidenta a facturilor emise de Ro Group, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate dorita.

Cumparatorul – prin  transmiterea Comenzii –  isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Ro Group in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

Daca aceste informatii sunt indisponibile mai mult de doua zile lucratoare in Cont, va rugam sa ne sesizati acest aspect pe adresa de mail: office@rogroup.ro.

Plata pentru Produsele si/sau Serviciile  achizitionate de pe Magazinul online de accesorii auto Ro Group–www.rogroup.ro se poate face:

a. online prin card bancar:

– cardul trebuie sa fie valid
– Ro Group nu aplica nici un comision suplimentar pentru acest tip de plata
– procesarea platilor se va face pentru cardurile bancare emise in Romania (carduri emise sub sigla Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, s.a.)
– pentru a efectua plata online trebuie sa completati datele cardului bancar in formularul de plata
– datele cardului de plata ale Clientului/Cumparatorului nu vor fi accesibile Ro Group
– tranzactiile sunt asigurate de serviciul de plati electronice mobilpay.ro -Netopia SRL J40/9170/2003 CUI RO 15565496, Bucuresti, Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5
Office Building, etaj 4, Sector 2, 021901 folosind sistemele 3D- Secure.

– orice detinator de card bancar are posibilitatea de a defini parola personala care îi va confirma identitatea si proteja datele cardului împotriva folosirii lor frauduloase pe Internet.
– dupa efectuarea platii veti primi un e-mail de confirmare

b. la livrare:

– daca alegeti sa platiti in numerar la livrare, veti achita contravaloarea comenzii direct curierului care va livra produsele si impreuna cu chitanta ce constituie dovada platii
– Ro Group nu aplica nici un comision suplimentar pentru acest tip de plata
– curierul va elibera o chitanta cu suma identica de pe factura fiscala care se regaseste pe colet

c. prin ordin de plata:

– aveti posibilitatea ca la finalizarea comenzii sa alegeti optiunea “Transfer bancar (livrare dupa confirmare tranzactie)”
– veti primi factura proforma dupa confirmarea comenzii de catre un membru al echipei Ro Group
– Ro Group nu aplica nici un comision suplimentar pentru acest tip de plata
– puteti plati prin OP in contul:
      Banca: UNICREDIT TIRIAC PITESTI
      IBAN: RO24BACX 0000 0005 0244 0000
– dupa efectuarea platii, va rugam sa ne comunicati numele titularului de cont din care s-a efectuat plata, suma si numarul ordinului de plata prin e-mail la: comenzi@rogroup.ro

LIVRAREA  PRODUSELOR

Vanzatorul se obliga sa livreze Produsele conform optiunii Clientului/Cumparatorului, la adresa specificata de acesta.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Produselor numai pe teritoriul Romaniei.

GARANTII

Toate Produsele comercializate de catre Ro Group ( cu exceptia Produselor resigilate) beneficiaza de conditii de garantie conforme cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi (exceptie Produsele resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul Produselor vandute si livrate de Ro Group, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator sau de Ro Group.

Lipsa certificatului de garantie al Produsului  trebuie semnalata in maxim doua zile lucratoare de la receptionarea marfii pe adresa comenzi@rogroup.ro, orice sesizare ulterioara in afara acestui termen nu va fi luata in considerare.

In cazul Produselor resigilate, certificatul de garantie va fi emis de catre Ro Group, garantia putand sa acopere o perioada diferita fata de perioada de garantie a aceluiasi Produs nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie pentru fiecare Produs resigilat in parte.
Conditiile de utilizare, manipulare si transportare ale unui Produs resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele noi sigilate si beneficiaza de aceleasi servicii, daca nu se mentioneaza altfel in pagina produsului.

TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSELOR

Proprietatea asupra Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului, in locatia indicata in Comanda (prin livrare se va intelege semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de Vanzator).

RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare, si in special pentru pierderea acestora.

Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul isi asuma raspunderea prin crearea si utilizarea Contului, pentru mentinerea confidentialitatii datelor sale de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, fiind responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul – prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor – accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile generale ale site-ului Ro Group, in versiunea actualizata si comunicata pe site-ul www.rogroup.ro , existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii Continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Dupa crearea Contului, utilizarea Continutului implica acceptarea modificarilor intervenite asupra "Termenilor si conditiilor generale" si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor generale ale site-ului Ro Group.

"Termenii si conditiile generale" ale site-ului Ro Group pot fi modificate oricand de catre proprietar, acestea fiind opozabile Clientilor/Utilizatorilor/Cumparatorilor imediat de au fost afisate in site. Acceptarea "Termenilor si conditiilor generale" se va confirma prin bifarea casutei corespunzatoare din site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

INSCRIEREA DE COMENTARII

Inscrierea de Comentarii se poate face, de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunea “Comentarii”. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si/sau modul de folosire al unui produs si/sau serviciu.

In momentul inregistrarii unui anumit Comentariu pe site-ul Ro Group, sunteti de acord cu  "Termenii si conditiile generale".

Statisticile clasifica un Comentariu ca fiind "ideal" daca sunt facute impresiile privind Produsul si/sau Serviciul sunt exprimate in cuvinte usor de inteles de catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori  si contine intre 75 si 300 de cuvinte

Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Comentarii in sectiunea mentionata, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:
- referirile facute in Comentariu sa vizeze doar caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;
-  sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: ferodo, vibrochen, demaror, s.a.);
- sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;
- sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
- sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de e-mail, nume si/sau prenume, s.a.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
- sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre link-uri (legaturi) din/catre alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;
- sa nu inscrie Comentarii care sa contina materiale de natura publicitara;
- sa nu utilizeze Comentariul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

Daca un Comentariu este semnalat de catre un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator – avand in vedere ca este o parere subiectiva – pentru a determina daca acesta incalca in vreu fel Termenii si Conditii Generale.

In cazul in care  Vanzatorul constata incalcarea Termenilor si Conditiilor Generale in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Comentarii.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Produsul si/sau Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie adresa de e-mail si numerele de telefon ale Vanzatorului. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ro Group International este inregistrata in Registrul General  al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numarul de inregistrare 37138 din 09 decembrie 2015. (www.dataprotection.ro)

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Ro Group are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Colectarea datelor are ca scop: informarea Utilizatorilor/Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, informarea  Cumparatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, evaluarea  Produselor si/sau Serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a Produselor si/sau Serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului.

O data cu completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Ro Group, inregistrata in Registrul General  al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Ro Group sau colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati cum ar fi – dar fara a se limita la – activitati comerciale, de promovare a produselor si/sau serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, Cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Ro Group colaboratorilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea documentului “Termeni si conditii generale” ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor  garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa:  S.C. RO GROUP INTERNATIONAL S.R.L., Str. Depozitelor nr. 41 – 43, 110078 Pitesti, Jud. Arges, Romania, va puteti exercita – in mod gratuit – pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: S.C. RO GROUP INTERNATIONAL S.R.L., Str. Depozitelor nr. 41 – 43, 110078 Pitesti, Jud. Arges, Romania, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
a. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
b. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
c. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Ro Group poate furniza datele Cumparatorului cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de colaborare, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  produselor.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

INFORMATII PRIVIND DEEE

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sănătătii umane în cazul in care nu sunt colectate selectiv.
Având în vedere prevederile OUG 195/2005 - referitoare la protectia mediului, H.G 1037/2010, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea în vedere următoarele:
- clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;
- colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producătorilor de către Autoritătile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodăriile particulare si de a pune la dispozitia producătorilor spatiile necesare pentru înfiintarea punctelor de colectare a DEEE;
- clientii pot preda DEEE în mod gratuit la punctele de colectare specificate în momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie.
Simbolul care indică faptul că echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectări separate reprezintă o pubelă cu roti barată cu două linii în formă de X, ca în imaginea de mai jos.

Pictograma indică faptul că DEEE nu trebuie amestecate cu deseurile menajere si că ele fac obiectul unei colectări selective.

Atragem atentia asupra urmatoarelor obligatii prevazute de O.U.G. nr. 5/02.04.2015:

1. in conformitate cu prevederile art. 34 referitoare la “Informatii pentru utilizatori”, va aducem la cunostinta faptul ca toate facturile emise de catre societatea dumneavoastră avand ca obiect produsele prevazute in Anexa nr. 1 din O.U.G. nr. 5/02.04.2015 trebuie sa contina evidentierea separata a costurilor de colectare, tratare si eliminare a DEEE in conditii de protectie a mediului.
2. producatorii sunt obligati sa aplice un marcaj care specifica ca acesta a fost introdus pe piata dupa 31.12.2006; în acest sens se aplică standardul european EN 50419, respectiv standardul român SREN nr. 50419:2006;
3. producatorii trebuie sa furnizeze utilizatorilor de EEE din gospodariile particulare, prin intermediul instructiunilor de utilizare a EEE, informatiile necesare in legatura cu:
(i)  obligatia de a colecta separat DEEE si de a nu elimina DEEE impreuna cu deseurile municipale nesortate;
(ii)  sistemele de predare si colectare puse la dispozitia lor, incurajand coordonarea informatiilor despre centrele de colectare existente, indiferent de producatorii sau alti operatori care le-au infiintat;
(iii)  rolul utilizatorilor de EEE din gospodariile particulare in reutilizarea, reciclarea si alte forme de valorificare a DEEE;
(iv)  potentialele efecte nocive asupra mediului si sanatatii umane ca urmare a prezentei substantelor periculoase in EEE;
(v)  semnificatia simbolului din anexa nr. 10 din O.U.G. nr. 5/02.04.2015.
4. producatorii sunt obligati să marcheze in mod corespunzator cu simbolul prevazut in Anexa nr. 10 din OUG nr. 5/2.04.2015 echipamentele electrice si electronice introduse pe piata (a se vedea simbolul de mai jos):

5. producatorii sunt obligati sa se inscrie în registrul national al producatorilor, care include si producatorii ce furnizeaza EEE prin intermediul tehnicilor de comunicare la distanta, si sa comunice acest numar de inregistrare tuturor retelelor comerciale prin care sunt vandute EEE.
6. nerespectarea prevederilor de mai sus constituie contraventie si se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
- cu amenda de la 30.000 lei la 40.000 lei nerespectarea prevederilor mentionate la pct. 2
- cu amenda de la 40.000 lei la 50.000 lei nerespectarea prevederilor mentionate la pct. 1, 3, 4 si 5.
           Prin urmare avem rugamintea ca in relatia comerciala derulata cu societatea noastra sa aveti in vedere cele de mai sus si sa luati toate masurile necesare astfel incat produsele EEE comercializate sa respecte dispozitiile legale in vigoare in materie de EEE si DEEE (marcaje, etichetare, instructiuni de folosire, evidentiere separata a costurilor etc).

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane.
Eventualele litigii aparute intre Ro Group si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Pitesti.

 

 

Ro Group International

Ro Group INTERNATIONAL SRL
Str. Depozitelor nr. 41 - 43,
110078 Pitesti, Arges, Romania
GPS: N 44.87618 x E 24.85705

Luni-Vineri: 09.00 - 17.00
Persoane fizice: 0744 352 029
       Persoane juridice:
0742 100 141 | 0753 040 452


Comenzi NON - STOP ! 24 / 7
www.rogroup.ro | comenzi@rogroup.ro

designed by headstart.ro
Sistemul de achizitii publice Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul Rogroup.ro pe ShopMania DPD